Blanco Select 60/2

28,800 L

·Blanco Select 60/2– Kosh per mbeturina, ideal per instalim poshte lavapjates edhe pse mund te keni bolierin apo sistemin e aparatit te filtrimit.

·Dizajn modern dhe funksional.

·I pershtatshem per kanate 60 cm.

·Kapaciteti mbajtes 34 litra.

·I lehte per tu pastruar.

·Cilesi e larte .

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Blanco Select 60/2
28,800 L