Blanco Select 45/2

23,500 L

·Blanco Select 45/2  – Kosh per mbeturina, ideal poshte lavapjates .

·Dizajn modern dhe funksional.

·I pershtatshem per kanate 45 cm.

·Kapaciteti mbajtes 32 litra.

·I lehte per tu pastruar.

·Cilesi e larte .

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne