Blanco select 60/2 orga

35,500 L

·Blanco Select 60/2 orga – Kosh per mbeturina, ideal poshte lavapjates, me sirtar organizimi .

·Dizajn modern dhe funksional.

·I pershtatshem per kanate 60 cm.

·Kapaciteti mbajtes 49 litra.

·I lehte per tu pastruar.

·Cilesi e larte .

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne