Blanco Singolo

5,500 L

·Blanco Singolo – Kosh per mbeturina, i pershtatshem per kanate.

·Gjeresia 36 cm, lartesia 36.5 cm dhe gjatesia 22 cm.

·Kapaciteti mbajtes 14 litra.

·I pershtatshem per kanate 45 cm.

·Cilesi e larte dhe funksionalitet.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Blanco Singolo
5,500 L