Prize GTV inkaso me Usb dhe kabull

8,500 L

Prize inkaso katrore me 3 dalje GTV kabell 1.5 m  dhe me 2usb .

·Ngjyra gri .

·Teper praktike ne perdorim dhe iu ofron komoditet gjate perditshmerise suaj .

·Dizajn funksional dhe modern.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne