Prize inkaso comfort plus GTV

13,000 L

·Prize inkaso cilindrike me 4 dalje , me usb  dhe me wifi charger nga  GTV.

·Ngjyra e bardhe dhe e zeze .

·Teper praktike ne perdorim dhe iu ofron komoditet gjate perditshmerise suaj .

·Dizajn funksional dhe modern.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Prize inkaso comfort plus GTV
13,000 L