Prize GTV inkaso

5,500 L

·Prize inkaso katrore me 3 dalje GTVkabell 1.5 m .

·Ngjyra gri .

·Teper praktike ne perdorim dhe iu ofron komoditet gjate perditshmerise suaj .

·Dizajn funksional dhe modern.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Prize GTV inkaso
5,500 L