Prize inkaso Camino GTV

14,000 L

·Prize inkaso vertikale me 2 dalje+ usb dhe fishe interneti dhe TV  GTV.

·Ngjyra e zeze dhe e bardhe .

·Me Wifi Charger.

·Teper praktike ne perdorim dhe iu ofron lehtesi gjate perditshmerise suaj .

·Dizajn funksional dhe modern.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Prize inkaso Camino GTV
14,000 L