Mdf water resistant

·Fibrat me rezistencë ndaj ujit është një material ndërtimi industrial i prodhuar në kushte specifike presioni dhe temperature, i përbërë nga fibra druri të përziera me ngjitës për ta bërë atë të përshtatshëm për përdorim në ambiente me lagështi të lartë dhe është mësuar që ngjyra e pllakës së fibrave të jetë e gjelbër.

·Avantazhet: rezistent ndaj lagështirës së lartë, rezistent ndaj ultravioletit, shumë i qëndrueshëm, forcë e lartë tërheqëse, forcë e lartë e përkuljes, miqësore me mjedisin.

·Zona e Aplikimit: mobilje, dyer, mobilje banjo, stola pune, dizajn modern.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Mdf water resistant