MDF Brushed

·Me teknikën e restaurimit të drurit, struktura aktuale e drurit mund të jetë më e dukshme.

·Me këtë teknikë, pika më e butë e drurit hiqet dhe druri i fortë mbahet.

·Kjo krijon kontrast vizual.

·Ky proces i veçantë teknik na jep një rezultat unik dhe të dukshëm.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne