MDF-Solid-Compact

·Alfa Solid Compact është një pllakë e trashë 12 mm e përpunuar posaçërisht, e cila ndërthur rezistencë shumë të lartë ndaj lagështirës me vetitë mekanike të rritura.

·Ai përbëhet nga fibra druri, të cilave u shtohen rrëshira dhe materiale të specializuara miqësore me mjedisin që i japin një rezistencë shtesë lagështirës.

·Zona e Aplikimit: Zonat e biznesit, hotelet, në ambiente të mbyllura me lagështi të lartë, dyert e jashtme, si material papafingo, për tavolina kuzhine, etj.

·Skajet e qëndrueshme, vetitë e shkëlqyera mekanike dhe elasticiteti, cilësia e shkëlqyeshme e sipërfaqes, rezistente ndaj lagështirës.

 

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne