ALFA WOOD

Per me shume se 36 vite, Alfa Wood perben dinamizmin natyror ne industrine e perpunimit te drurit. Ne ditet e sotme Alfa Wood eshte nje kompani industrial per perpunimin e drurit, qe respekton evoluimin e kompanise ne perputhje me mjedisin dhe cilesine sa me te mire te produkteve te saj.

Showing 1–12 of 20 results

Hodo –Alb iu sjell ne Shqiperi , produktet cilesore te Alfa Wood.
Sipërfaqet tona mund t’ju ndihmojnë të krijoni një stil autentik me vlerë të lartë me koston më të ulët të mundshme, duke shijuar përfitimet e mirëmbajtjes më të lehtë.

Ne hulumtojmë dhe zhvillojmë hartimet tona, duke siguruar që produktet tona janë gjithnjë me cilësi të lartë dhe inovative, dhe kombinohen lehtësisht me njëri-tjetrin për t’i dhënë arkitektëve, projektuesve dhe zejtarëve lirinë dhe fleksibilitetin për të shprehur me të vërtetë krijimtarinë e tyre.

Tek ne do te gjeni te gjitha produktet cilesore te Alfa wood-it si :

  • MDF te gjitha ngjyrave, llojeve dhe madhesive te ndryshme duke filluar nga 04-06-07-10-17-27 shqeto, te rimesuar dhe te melaminuar.
  • Melamina te te gjitha ngjyrave, llojeve dhe madhesive te ndryshme duke filluar nga 08-16-18-25.
  • Fibra me ngjyra dhe shqeto. Bango 30-40 mm te llojeve te ndryshme. Alzatina te llojeve te ndryshme, alzatina alumini etj. Kapele shqeto, te rimesuara dhe te melaminuara.
  • Kasa ovale me panel druri dhe fashatura te llojeve dhe gjatesive te ndryshme.
  • Profile per kapake dhe profile zbukurimi.
  • Prerje ne makineri kompjuterike.