MDF-Melamini

·Fletët e laminuara të melaminës prodhohen duke aplikuar film melamine në njërën ose në të dy anët e tabelave MDF duke përdorur presion / temperaturë pa aplikimin e ngjitësit shtesë.

·Fushat e aplikimeve: mobilje (kuzhinë, veshjet, mobilje zyre, biblioteka) dizajn bashkëkohor.

·Një larmi e madhe modelesh dhe strukturash, sipërfaqe e patëmetë, stabilitet i lartë,lehtësia e përpunimit,pastrohet lehtë,cilësi e përsosur e prerjes.

·Fushat e aplikimeve: mobilje (kuzhinë, veshjet, mobilje zyre, biblioteka) dizajn bashkëkohor.

 
 
 

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

MDF-Melamini