Doreze UZ GTV

500 L

·Doreze per mobilje nga GTV.

·Ne permasen 192mm.

·Ne ngjyre te zeze, gold dhe te bardhe.

·Cilesi e larte dhe dizajn modern.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne