Blanco Lanora

22,500 L31,900 L

·Rubinet nga Blanco .

·I certifikuar dhe i sigurte per shendetin.

·Material inox i punuar.

·Me zgjatje ose pa zgjatje zgjidhje sipas deshires .

·Cdo rubinet Blanco ka nje certifikate DVGW .

·Cilesi e larte e kombinuar me funksionin dhe dizajnin modern.

 

 

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Blanco Lanora
22,500 L31,900 L

Me Shume Informacion

funksioni

me zgjatje, pa zgjatje