Blanco Sity XL 6 S

46,500 L

·Lavapjate granit nga Blanco.

·Ngjyrat gjendje : lavapjata ne ngjyrat e bardhe dhe e zeze , aksesoret ne ngjyren e zeze, jeshile dhe portokalli.

·Aksesoret mund ti kombinoni sipas deshire dhe  jane te perfshira ne cmim.

·Permasa 100 cm / 50 cm , thellesia e gropes 19 cm.

·Lehtesi e jashtezakonshme per tu pastruar.

·Rezistent ndaj gervishtjeve.

·Rezistent ndaj temperaturave te larta deri ne 280 °C.

·Higjenik dhe i sigurte per ushqimin.

·Dizajn funksional dhe modern.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Blanco Sity XL 6 S
46,500 L