Blanco Corner Caddy

4,000 L

·Aksesore per lavapjaten per te mbajtur sende apo ushqime .

·Material plastik shume cilesor.

·Ngjyra e zeze.

·I lehte per tu pastruar.

·Dizajn modern dhe funksional.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Blanco Corner Caddy
4,000 L