Ulje

Kullese pjatash nga Blanco

5,200 L

-15%

·Ngjyre e zeze.

·Dizajn funksional dhe modern.

·Praktik dhe komod.

·Permasat : 38.2 cm dhe 43.2 cm.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne