Blanco ash-Compound

14,900 L

·Aksesore per prerjen e frutave apo perimeve nga Blanco.

·Material druri shume cilesor.

·Praktike dhe e sigurte ne perdorim.

·Pastrohet lehte.

·Dizajn funksional i kombinuar me estetiken dhe cilesine.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne