CapFlow Blanco

1,900 L

·Mbulues pilete nga Blanco.

·Material inox cilesor.

·Dizajn funksional dhe estetik.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

CapFlow Blanco
1,900 L