Blanco Tipo 45 S compact

9,600 L

·Lavapjate  Inox nga Blanco.

·Permasat : 78cm/50 cm, thellesia e gropes 17 cm.

·Material Cilesor.

·Rezistent ndaj temperaturave te larta deri ne 300º C.

·Higjenik dhe i sigurte per ushqimin.

·Klasik dhe te perjetshem.

·Te lehte per tu pastruar.

·Funksional dhe komod ne perdorim.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Blanco Tipo 45 S compact
9,600 L