Bango F 011

·Bango druri  nga Katamonu harmonizohen nga tonet e me te fundit te ngjyrave, duke ndjekur trendet e estetikes se larte ne dizajnin e brendshem.

·Permasat 410 cm / 60 cm .

·Prodhohen duke perdorur makineri moderne dhe teknologjine e fundit.

·I qendrueshem dhe rezistent ndaj goditjeve, njollave dhe higjenike.

·Cilesi e larte.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Bango F 011