Bango F 040

·Bango druri  nga Katamonu harmonizohen nga tonet e me te fundit te ngjyrave, duke ndjekur trendet e estetikes se larte ne dizajnin e brendshem.

·Permasat 420 cm / 60 cm .

·Prodhohen duke perdorur makineri moderne dhe teknologjine e fundit.

· I qendrueshem dhe rezistent ndaj goditjeve, njollave dhe jane higjenike.

·Cilesi e larte.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne