Abet HPL Grigio Grafite 879

·HPL nga Abet Laminat .

·Cilesi e larte, rezistente ndaj gervishtjeve , temperatures dhe lageshtires .

·Dizajn unik, dhe modern .

·Dimensioni 4200*1300*10 mm.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne