MDF-RAW

·Fibra e Dendësisë së Mesme (MDF ) është një panel druri që rrjedh nga kompresimi i nxehtë i fibrave të drurit me përdorimin e rrëshirës.

·Skajet e qëndrueshme, vetitë e shkëlqyera mekanike dhe elasticiteti, cilësia e shkëlqyeshme e sipërfaqes, rezistente ndaj lagështirës.

·Zona e Aplikimit: mobilje, dyer, aplikime kornizë.

 

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne