Sity Box

3,750 L

·Aksesore per lavapjate ne forme katrore nga Blanco.

·Ne ngjyrat portokalli dhe verdhe.

·Cilesi e larte.

 

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Me Shume Informacion

Ngjyra

Jeshil, Portokall