Kullese me palosje Blanco

10,800 L

·Shume funksionale dhe praktike.

·Permasat : 46 cm me 44 cm.

·Material inox cilesor, nuk ndryshket .

·Dizajn funksional dhe modern.

 

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne