Blanco Movex

1,800 L

·Doreze fundore nga Blanco.

·E pershtatshme per mundesimin e hapjes se kabinetit me kembe.

·Dizajn funksional dhe praktik.

·Material inox .

·Cilesi e larte.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Blanco Movex
1,800 L