Shtrese mbrojtese per sirtar

1,800 L

·Material Gomine , e cila eliminon zhurmat gjate hapjes dhe mbylljes se sirtareve.

·Pastrohet lehte.

·Ngjyra  e zeze.

·Gjatesia e pakufizuar, ju mund te porosisni sa metra iu duhen , ndersa gjeresia eshte 50 cm.

·Ju ofron komoditet gjate punes suaj te perditshme.

·Shitet me meter , ne cmim llogaritet nje meter

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Shtrese mbrojtese per sirtar
1,800 L