Melamine Taupe 2017

·Melamine nga Alfa Wood .

·Cilesi e larte.

·Dizajn unik, dhe modern .

·Dimensioni 280*207*1.8 cm.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Melamine Taupe 2017