MDF board

·MDF është një panel druri shumë i hollë, me dendësi të lartë dhe me një sipërfaqe uniforme.

·Përveç të bardhës, ajo prodhohet në një gamë të gjerë ngjyrash ekologjike një ose dy anë në mënyrë që të përzihet në mënyrë të përsosur me melaminat tona.

·Fushat e përdorimit: Mobilje (pjesa e pasme e mobiljeve dhe fundet e sirtarëve, kutitë e sirtarëve).

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne