Blanco Linee

30,000 L

·Rubinet nga Blanco .

·I certifikuar dhe i sigurte per shendetin.

·Material krom.

·Cdo rubinet Blanco ka nje certifikate DVGW .

·Cilesi e larte e kombinuar me funksionin dhe dizajnin modern.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Blanco Linee
30,000 L