Blanco Linus Silgranit

31,700 L40,000 L

·Rubinet nga Blanco .

·I certifikuar dhe i sigurte per shendetin.

·Ngjyrat gjendje : e bardhe, e zeze, pana dhe kafe.

·Me zgjatje ose pa zgjatje zgjidhje sipas deshires .

·Cdo rubinet Blanco ka nje certifikate DVGW .

·Cilesi e larte e kombinuar me funksionin dhe dizajnin modern.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Me Shume Informacion

funksioni

me zgjatje, pa zgjatje