Blanco Evol-S Volume

74,800 L

·Rubinet nga Blanco .

·I certifikuar dhe i sigurte per shendetin.

·Material krom.

·Me zgjatje, per komoditet me te larte ne perdorim.

·Me termostat, i graduar per te nxjerre uje ne sasine qe iu deshironi.

·Cdo rubinet Blanco ka nje certifikate DVGW .

·Cilesi e larte e kombinuar me funksionin dhe dizajnin modern.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Blanco Evol-S Volume
74,800 L