Blanco Solenta- S Senso

124,000 L

·Rubinet profesional nga Blanco .

·I certifikuar dhe i sigurte per shendetin.

·Material Inox i punuar .

·Me sensor, me ane te cilit hapja dhe mbyllja e rubinetit behet ne menyre manuale.

·Dy forma per menyre e nxjerres se ujit : ne forme spray dhe normal.

·Shume praktik ne perdorim, iu ofron komoditet gjate perditshmerise suaj.

·I pajisur me magnet per fiksimin e tubit i cili eshte i levizshem 360º .

·Cdo rubinet Blanco ka nje certifikate DVGW .

·Cilesi e larte e kombinuar me funksionin dhe dizajnin modern.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne