Blanco Sora Gold

62,500 L

·Rubinet nga Blanco .

·I pajisur me dy koka, njera per ujin e filtruar dhe tjetra per ujin normal.

·Shume praktik ne perdorim, iu ofron komoditet gjate perditshmerise suaj.

·I certifikuar dhe i sigurte per shendetin.

·Material Brushed-Brass / GOLD .

·Cdo rubinet Blanco ka nje certifikate DVGW .

·Cilesi e larte e kombinuar me funksionin dhe dizajnin klasik.

·Produkt me i ri nga Blanco.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Blanco Sora Gold
62,500 L