Blanco Activ Pulver

950 L

·Pastrues ne forme pluhuri per lavapjate granit nga Blanco.

·Cilesi e larte.

·Nje kuti perfshin 3 cop.

·Heq njollat dhe papasterite e ndryshme .

·Sasia per nje pastrues : 25 gr.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Blanco Activ Pulver
950 L