Blanco Polish

1,300 L

·Pastrues per lavapjate inox nga Blanco.

·Cilesi e larte.

·Heq gervishtjet, njollat dhe papasterite e ndryshme duke i dhene shkelqim lavapjates.

·Sasia per nje pastrues : 150 ml.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Blanco Polish
1,300 L