Grinder FWD MEDIUM BLANCO

69,500 L

·Grinder per ushqimet nga Blanco .

·Grin mbeturinat e medha duke mos lejuar bllokimin e lavamanit.

·Fikja dhe ndezja e tij behet me buton.

·Shume funksional.

·Vellimi i grirjes 1200 ml ,me tre faza per grirjen e mbeturinave.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Grinder FWD MEDIUM BLANCO
69,500 L