Blanco Subline480/320-U

59,800 L

·Lavapjate granit inkaso me dy gropa nga Blanco.

·Ne permasat 90 cm / 46 cm, thellesia e gropes 20 cm .

·Ngjyrat gjendje : e bardhe dhe e zeze.

·I pershtatshem per bango kuarci, graniti dhe mermeri.

·Lehtesi e jashtezakonshme per tu pastruar.

·Rezistent ndaj gervishtjeve.

·Rezistent ndaj temperaturave te larta deri ne 280 °C.

·Higjenik dhe i sigurte per ushqimin.

·Dizajn funksional dhe modern.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne