Blanco Panera

87,000 L

·Rubinet profesional nga Blanco .

·I certifikuar dhe i sigurte per shendetin.

·Material inox i punuar  .

·I pajisur me tub, ofron  komoditet te larte ne perdorim.

·Dy forma per menyre e nxjerres se ujit : ne forme spray dhe normal.

·Cdo rubinet Blanco ka nje certifikate DVGW .

·Cilesi e larte e kombinuar me funksionin dhe dizajnin modern.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne