Blanco Lato

6,900 L9,200 L

·Mbajtese detergjenti nga Blanco.

·Kapaciteti mbajtes deri ne 300 ml.

·Shume e thjeshte per te mbushur shishen.

·Teper praktik dhe komod.

·Dizajn  teper funksional .

·Cilesi e larte .

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Me Shume Informacion

materiali

inox i punuar, krom