Blanco Fontas-S II FILTER

85,000 L105,000 L

·Rubinet profesional nga Blanco .

·I certifikuar dhe i sigurte per shendetin.

·Material Krom .

·Me filter, per uje te pijshem me kapacitet 1800 L filtrim .

·Filtri mund te ndryshohet.

·I pajisur me dy koka, njera per ujin e filtruar dhe tjetra per ujin normal.

·Shume praktik ne perdorim, iu ofron komoditet gjate perditshmerise suaj.

·Cdo rubinet Blanco ka nje certifikate DVGW .

·Cilesi e larte e kombinuar me funksionin dhe dizajnin modern.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Me Shume Informacion

funksioni

me zgjatje, pa zgjatje