Blanco Fontas II Silgranit

36,700 L

·Rubinet profesional nga Blanco .

·I certifikuar dhe i sigurte per shendetin.

·Ngjyra gjendje: e bardhe, e zeze, pana dhe kafe .

·I pajisur me dy koka, njera per ujin e filtruar dhe tjetra per ujin normal.

·Shume praktik ne perdorim, iu ofron komoditet gjate perditshmerise suaj.

·I pajisur me magnet per fiksimin e tubit i cili eshte i levizshem 360º .

·Cdo rubinet Blanco ka nje certifikate DVGW .

·Cilesi e larte e kombinuar me funksionin dhe dizajnin modern.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne