Blanco Dinas 8 S

24,300 L

·Lavapjate  Inox   nga Blanco.

·Permasat : 116cm/50 cm, thellesia e gropes 19cm/ 19cm.

·Material Cilesor Inox i punuar .

·Rezistent ndaj temperaturave te larta deri ne 300º C.

·Higjenik dhe i sigurte per ushqimin.

·Klasik dhe i perjetshem.

·I lehte per tu pastruar.

·Funksional dhe komod ne perdorim.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne