Blanco Andano 400 U

30,700 L

·Lavapjate  Inox  inkaso nga Blanco.

·Permasat : 40cm/40 cm, thellesia e gropes  19 cm.

·Material Cilesor Inox i punuar .

·Rezistent ndaj temperaturave te larta deri ne 300º C.

·Higjenik dhe i sigurte per ushqimin.

·Klasik dhe i perjetshem.

·I lehte per tu pastruar.

·Funksional dhe komod ne perdorim.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Blanco Andano 400 U
30,700 L