Ngjites Akfix 705

500 L

·Ngjitesi Akfix 705 eshte i pershtatshem per lidhjen e nje game te gjere materialesh, si MDFdrugomeshumica e plastikeslekures dhe substrakteve te tjera te zakonshme.

·Force e larte e lidhjes se materialeve.

·I pershtatshem per tu perdorur edhe ne siperfaqe vertikale pasi nuk do te pikoje apo bie.

·Vecanerisht i pershtatshem per lidhjen e substrakteve te veshtira.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne