Mbajtese Rod GTV

350 L

·Mbajtese per raft Rod nga GTV.

·Material hekur , ngjyre e zeze .

·Peshembatja 20 kg .

·Dizajn dekorativ dhe cilesi .

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Mbajtese Rod GTV
350 L