Blanco Laressa-F

28,200 L

·Rubinet nga Blanco .

·I certifikuar dhe i sigurte per shendetin.

·Material krom.

·Me perkulje, ne rast se keni dritaren afer lavapjates, teper komod  .

·Cdo rubinet Blanco ka nje certifikate DVGW .

·Cilesi e larte e kombinuar me funksionin dhe dizajnin modern.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne

Blanco Laressa-F
28,200 L