Xhol vaji me 3 kate

10,500 L

·Xhol vaji me 3 kate nga Siderplast.

·Material Inox, cilesi e larte.

·Me gjeresi ne permasat 30 cm.

·Mbyllja behet e bute dhe e lehte fale sistemit blumotion.

·Cilesi e larte dhe funksionalitet gjate perditshmerise suaj.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

  • Vetem Cilesi Europiane
  • Transport i Shpejte
Pagesa te sigurta me ne